Електротехнички факултет Бања Лука - Званична Интернет презентација
LatinicaEnglish
Мени

Огласи

Плоча:Друга година
Предмет:Математика 4
Датум:11:08:29 29.08.2019.
На захтјев студената поправни колоквијум из предмета Математика 4 се помјера за 26.9.2019. (други септембарски рок)
Предметни асистент

Сва ауторска права задржана ЕТФ БЛ 2004.