Електротехнички факултет Бања Лука - Званична Интернет презентација
LatinicaEnglish
Мени

Огласи

Плоча:Прва година
Предмет:Математика 1
Датум:11:06:47 29.08.2019.
На захтјев студената поправни колоквијум из предмета Математика 1 се помјера за 19.9.2019. (други септембарски рок).
Предметни асистент

Сва ауторска права задржана ЕТФ БЛ 2004.