Електротехнички факултет Бања Лука - Званична Интернет презентација
LatinicaEnglish
Мени

Огласи

Плоча:Четврта година
Предмет:ОБАВЈЕШТЕЊЕ
Датум:13:50:09 24.01.2018.

Поштовани студенти,

Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци прешао је на Интегрисани информациони систем Универзитета у Бањој Луци, у чијем саставу се налази и веб сервис за студенте (хттп://студент.унибл.орг).

Приступне податке за студентски веб сервис, студенти могу лично преузети (уз индекс) у Рачунарском центру (приземље - канцеларија 1004)факултета сваког радног дана од 10,00до 15,30 часова.

Веб портал за студенте омогућава студентима приступ Факултетском информационом систему (ФИС). Главна намјена портала је пребацивање у Интернет окружење већине административних послова које студент иначе обавља преко шалтера у Студентској служби.

Портал обједињује функционалности потребне за обављање наставних и административних обавеза на основним, мастер и докторским студијама, и пружа неопходне информације студентима, што обухвата: преглед предстојећих испитних рокова и испита, пријава и преглед пријављених испита, пријава на списак и преглед спискова, избор изборних предмета, преглед оцјена, неположених испита и ECTS бодова, студентска анкета о професорима, разна обавјештења за студенте, итд.

Упутство за употребу студентског веб сервиса може се преузети путем линка:

http://www.unibl.org/sr/studenti/veb-portal-za-studente

Пријаву испита прва три пута студент пријављује путем студентског веб сервиса (пријава се не плаћа). Четврта и свака следећа пријава испита се наплаћује 20,00 КМ и у том случају студент пријављује испит у студентској служби, уз приложену уплатницу. Студент који је платио пријаву испита, искључиво путем студентске службе га може и одјавити.


Крајњи рок за пријаву испита је 3 дана, односно 72 сата од званичног термина одржавања испита.

Почев од децембарског испитног рока академске 2017/2018. године, пријава испита вршиће се искључиво путем веб сервиса за студенте. Моле се студенти да изврше преглед својих налога на студентском веб сервису, те уколико уоче одређене грешке у подацима да их пријаве студентској служби путем е-поште на адресу studentska.sluzba@etf.unibl.org.


Сва ауторска права задржана ЕТФ БЛ 2004.